Tuinslang 

 • € 19,95

  Tuinslang 1/2" = de standaard tuinslang maat. De professionele waterslang megaflex met 3 lagen, deze waterslangen zijn geschikt voor bouw en industrie. De megaflex waterslang is ook zeer geschikt als professionele tuinslang voor tuin beregening, de waterslangen zijn uv-besteding. De prijs is per rol van 25 meter.

 • € 39,50

  Tuinslang 1/2" = de standaard tuinslang maat. De professionele waterslang megaflex met 3 lagen, deze waterslangen zijn geschikt voor bouw en industrie. De megaflex waterslang is ook zeer geschikt als professionele tuinslang voor tuin beregening, de waterslangen zijn uv-besteding. De prijs is per rol van 50 meter.

 • € 45,00

  Tuinslang 3/4"  = binnendiameter 19mm.Deze slang wordt geleverd per rol van 25 meter.De professionele waterslang Megaflex met 3 lagen, deze waterslang is geschikt voor bouw en industrie. De Megaflex slang is ook zeer geschikt als professionele tuinslang voor tuin beregening, deze waterslangen zijn UV-bestendig. De prijs is per rol van 25 meter.

 • € 89,50

  Tuinslang 3/4"  = binnendiameter 19mm.Deze slang wordt geleverd per rol van 50 meter.De professionele waterslang Megaflex met 3 lagen, deze waterslang is geschikt voor bouw en industrie. De Megaflex slang is ook zeer geschikt als professionele tuinslang voor tuin beregening, deze waterslangen zijn UV-bestendig. De prijs is per rol van 50 meter.

 • € 69,50

  Tuinslang 1"  = binnendiameter 25mm.Deze slang wordt geleverd per rol van 25 meter.De professionele waterslang Megaflex met 3 lagen, deze waterslang is geschikt voor bouw en industrie. De Megaflex slang is ook zeer geschikt als professionele tuinslang voor tuin beregening, deze waterslangen zijn UV-bestendig. De prijs is per rol van 25 meter.